Esp - Cat
AIXÒ NO ÉS UNA NOVA CERVESA
AIXÒ ÉS UN NOU ESTIL DE CERVESA: ROJA FRESCA
FERRAN ADRIÀ     ALBERT ADRIÀ     
Malquerida no és una cervesa, és un nou estil de cervesa. Marida perfectament amb el menjar llatí, i amb altres menjars, i està boníssima tota sola. Ha estat creada per DAMM, Ferran i Albert Adrià. Però no només per ells, sinó per tot el seu equip de Hoja Santa i elBarri.
Malquerida no és només llúpol i malta, també és taronja, blat, blat de moro i flor de Jamaica. Malquerida no és només una cervesa qualsevol.

Ingredients

Blat

Aquest peculiar ingredient, molt usat també en la gastronomia llatina, és el responsable de la sensació de rodonesa i volum de la cervesa.

Flor de jamaica

La flor de Jamaica o hibisc és una flor característica de països tropicals, molt utilitzada en la gastronomia llatina. Aporta a la cervesa el seu sorprenent color vermell juntament amb notes florals i frescor.

Taronja

L’objectiu era aconseguir una cervesa molt fresca, motiu pel qual els tocs afruitats i cítrics de la taronja van ser perfectes i van donar un extra d’aromaticitat a la cervesa.

Blat de moro

Per aconseguir un punt més d’acidesa i textura, es va decidir incorporar-hi blat, que aporta records afruitats i delicades notes florals.

Llúpol

L’indispensable llúpol és l’encarregat de proporcionar la característica amargor de la cervesa, així com les seves suaus notes especiades.

Malt d’ordi

El malt d’ordi és la part fonamental per aportar estructura a la cervesa. A més, li afegeix un agradable record torrat.

Nota de tast de FERRAN CENTELLES SUMILLER DE EL BULLI

Malquerida té un aspecte fluid i un sorprenent color vermell gràcies al toc de la flor de Jamaica. La crema és densa i té un to blanc marfil.
A la boca es mostra fluida, amb un carbònic que li aporta gran vivacitat. Records torrats de malt i un matís afruitat que prové de la taronja.
Al nas és intenta, destaca la sensació de frescor, les notes de malt, un punt cítric de pell de taronja, un toc floral i el record herbaci provinent del llúpol.
El Postgust és llarg i molt agradable, amb una sensació delicada i amarga, repleta de records cítrics.
Es recomana una temperatura de servei de 4 a 6 ºC
ESP | CAT
L'accés a aquest lloc
esta restringit a menors.
Ets major d'edat?